Ben je toch niet tevreden met je bestelling, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling, of een deel van je bestelling, te retourneren. Je kunt de artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De artikelen die geretourneerd worden, dienen binnen het termijn van 14 dagen in goede orde ontvangen te zijn in de winkel/webshop. Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen. De verzendkosten zijn €3,95 voor brievenbuspakketjes en €5,95 voor pakketpost onder de 30 euro. Bestellingen worden vanaf 30 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 30 euro uit, dan worden er alsnog verzendkosten in rekening gebracht. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.

Dit kun je vinden in artikel 12 – retouren. Als je de artikelen retour stuurt, maak dan gebruik van het retourformulier wat wordt mee gestuurd met je bestelling of download hier het formulier.

Retourneren kan naar het volgende adres: Parelgras 23, 3902 AP Veenendaal

Let op!
Je dient je retour binnen 14 dagen te versturen naar Parelgras 23, 3902 AP Veenendaal, anders kan je retour helaas niet in behandeling genomen worden. Tevens dien je zelf te betalen voor de retour zending bij een POSTNL of DHL punt. Retourzendingen die buiten het retour termijn bij ons binnenkomen kunnen helaas niet meer in behandeling genomen worden en retourzendingen zijn ten alle tijden niet gratis.